asko profiilikuva.jpeg

Esittelyssä juontaja, kouluttaja Asko Nummela

Numfidean perustaja, toimitusjohtaja

Vuonna 2012 Asko perusti Numfidea -nimisen toiminimen ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Tähteläiset -lehden levittääkseen tietoa muista siviilisaatioista ja heidän tarkoitusperistään. Avaruudesta tulleista erilaisista roduista, jotka ovat tulleet auttamaan ihmiskuntaa meneillään olevissa muutosten ajoissa. Lehti tarjoaa tietoa ja informaatiota uudesta ajasta ja näin auttaa ymmärtämään nykyhetkeä paremmin.

Askolla on yli 10 vuoden kokemus mainostoimistoalasta omassa yrityksessään juoksupojasta toimitusjohtajaan ja kaikkea siltä väliltä. Hän teki myös painohommia, tekniikoinaan tampo- ja silkkipaino, sekä foliopainatus, että brodeeraus.

Askon elämässä oli myös vaihe, jolloin hän asui pääkaupunkiseudulla ja työskenteli myös Suomen Europe Fashionin mainosmallina ja Beaty For All Seasonin väri- ja tyylikonsulttina.

Asko työskenteli juontajana MTV3, JIM ja HUVI 1 -kanavilla Pasilassa. Asko tekee myös edelleen juontotöitä messuilla yms. paikoissa.

Askolla on myös nuoruuden aktivointiohjelma, jossa monin eri keinoin perehdytään ihmisen solujen nuoruuden aktivointiin mm. uuden ajan teknologian keinoin.

Askolta voit tilata konsultaatiota parisuhteeseen liittyvissä asioissa, sekä erilaisia taolaisia ja tantrisia hoitoja, sekä regressioterapiaa, jossa Sinut viedään matkalle menneisyyteen.

Jos kiinnostus heräsi, voin auttaa Sinua <3

Palvelupuhelin

Etukäteismaksu (1.96€/min)
Asko soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Varaa aika ja maksa
sydan
Sydämestä löydät Askon FanClubiin!