”Mediassa vaikuttaminen on parasta vaikuttamista."

Asko Nummela

Asko Nummela - Kosminen kanava

Kosminen kanava -osio tarjoaa elämän poluilla kulkijoille apua elämän erilaisiin tilanteisiin, kuten kohtaamiset toisten sivilisaatioiden olentojen kanssa, unien aikana tapahtuvat erilaiset asiat sekä unien tulkinta.

Olen Asko Nummela ja olen ollut onnekas, sillä minulla on ollut kontakteja toisten sivilisaatioiden edustajien kanssa jo aivan pienestä pojasta lähtien. Yksikään kontakti ei ole ollut pelottava, vaan aina olen tuntenut olevani turvassa ja, että kaikki on hyvin.

Toisaalta en pelkää kuolemaa, koska tiedän, että sielu jatkaa kulkuaan tästä kehostaan irtautumisen jälkeen ja voi hyvin syntyä uudelleen toiseen kehoon, toiseen paikkaan ja aikaan, jne.

Asko juontaa ja isännöi Rajatieto TV:n Tähtitunti -nimistä ohjelmaa 10.3.2018 alkaen. Ohjelma on nähtävissä suorina lähetyksinä www.rajatieto.tv -sivustolla. Asiantuntijana lähetyksissä toimii Kalevi Riikonen ja meillä on myös joka kerta ihania vieraita, jotka kertovat omista kokemuksistaan kosmisella saralla. Todella mukavaa ohjelmaa on siis luvassa.

Seuraava Tähtitunti 5 tulee suorana lähetyksenä 21.10. klo 16-17 välisenä aikana. Katsojat voivat esittää kysymyksiä suoraan live-lähetykseen. Linkin suoraan lähetykseen löydät myös seuraamalla Asko Nummela -nimistä facebook -sivustoa.

Asko Nummela Median pyörteissä

Kosmiset seikkailut median maailmassa

Täältä selviää missä milloin olen vaikuttanut positiivisesti toisten siviilisaatioiden olemassaolosta. Aloitin jo vuonna 1984, jolloin syntyi ensimmäinen video marssilaisista.

1. "Marssilaisten Hyökkäys Opistolle", näyttelijänä Loimaan Evankelisen Kansanopiston videolla 1984. Kuvaaja Ilpo Falin.

2."Positiivisen ajattelun opaskirja lottokansalle", Aluesanomat n:ro 48, toimittaja Reima Lauanne, 29.11.1992.

3."Elämäntekijät", toimittaja Eeva Hannula, Kanta-Hämeen Radio / Radio Suomi, suora lähetys, 23.1.1995, klo 9.00 - 10.00. Taiteilija Taina Riiton kanssa antamassa eväitä elämiseen.

RAJATIETO TV

Tähtitunti ohjelmasarja Rajatieto TV 10.3.2018 alkaa

Tähtitunti on Asko Nummelan isännöimä suora lähetys Rajatieto TV:n studiolta. Asiantuntijana toimii Kalevi Riikonen ja meillä on Kalevin kanssa mielenkiintoisia vieraita jokaisessa lähetyksessä! Katso suorat lähetykset www.rajatieto.tv -sivustolta.

Tähtitunti ohjelmasarjan 2 -osa Rajatieto TV 22.4.2018 klo 13.00

Tähtitunti on Asko Nummelan isännöimä suora lähetys Rajatieto TV:n studiolta. Asiantuntijana toimii Kalevi Riikonen ja meillä on Kalevin kanssa vieraina Anne Hirvikoski ja Aleksis Aropelto kertomassa omista kokemuksistaan lähetyksessä.. 

Tähtitunti ohjelmasarjan 3 -osa Rajatieto TV 3.6.2018 klo 17.00

Tähtitunti ohjelmasarjan kolmas osa nauhoitettiin suorana lähetyksenä 3.6. klo 17.00. Jatkamme ajankohtaista parisielusarjaa ja vieraina meillä ovat Minna ja Arttu. 

Tähtitunti ohjelmasarjan 4 -osa Rajatieto TV 3.6.2018 klo 17.00

Tähtitunti on Askon isännöimä kerran kuukaudessa ilmestyvä suora lähetys Rajatieto TV:n studiolta. Asiantuntijana toimii Kalevi Riikonen ja vieraina Harri Alasalmi ja Hanna-Maria Hakala, joiden kanssa pohdimme elämän arvoista ja valinnoista

Tähtitunti ohjelmasarjan 5 -osa Rajatieto TV 21.10.2018 klo 16.00

TULOSSA NAUHOITE myöhemmin!
Tähtitunti on Askon isännöimä kerran kuukaudessa ilmestyvä suora lähetys Rajatieto TV:n studiolta. Asiantuntijana toimii Kalevi Riikonen ja vieraina fysioterapeutti, diplomitanssinopettaja, seksuaalineuvoja Maija Astikainen ja hänen tanssioppilaansa Hanna-Maria Hakala, joiden kanssa pohdimme tanssin vaikutusta elämään.

RAJATIETO TV

Asko Nummela Tähteläinen

Shadow Camera käväisi haastattelemassa. Kerron omista kokemuksista ja tähteläisyydestä.

Clarotel -kanavan esittely

Perustin aikoinaan kanavan tuodakseni esille auttajia. Onneksi Shadow Camera tekee sitä nyt.

Tähteläiset -lehden tarina

Videolla kerron Tähteläiset -lehden tarinan ja mistä kaikki syntyi.

Yhteys kosmiseen ulottuvuuteen

Ranskalaisessa Instituutissa on tullut opiskeltua.

Radio NRJ:n haastattelussa

Kosminen mies käväisi radio NRJ:ssä. Ehdottomasti mielenkiintoisin haastattelu koskaan.

Askon vanha esittelyvideo

Näistä ehdottomasti vanhin video. Tehty aikoinaan EsoTV (AstralTV) esittelyä varten.

Yliluonnollisen sosiaalipsykologiaa

Haastateltavina sosiaalipsykologian tutkija Jeena Rancken ja Tähteläiset -lehden päätoimittaja, kosmisen tien kulkija Asko Nummela. Askon osuus kohdassa 17.27 -  35.32
(Perttu Häkkisen muistoa kunnioittaen.)

”Muutamme maailmaa."

Asko Nummela

Copyright Numfidea / Asko Nummela 2018