Numfidea esittäytyy

Siinä on Taikaa ...

Numfidea on 12.12.2012 perustettu viihde- ja hyvinvointipalveluja, graafisia palveluita, koulutusta sekä konsultointia tarjoava yritys. Yrityksen perustaja on Asko Nummela, josta löytyy esittelyä tältä sivustolta.

Numfidean ensimmäinen projekti 2012 oli suunnattu tähteläisille eli melko pienelle ryhmälle suomalaisia. Tähteläisiä varten perustettiin 4 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, kosminen portaali tiedonjakoa varten, sekä yhteisö heille jotka kaipaavat toisten tukea ja turvaa. Yhteisöstä voi etsiä myös samankaltaista seuraa ja näin löytää elämään uutta sisältöä.

Asko jatkaa myös mainostoimistopalveluiden tarjoamista. Onhan hänellä yli 10 vuoden kokemus mainostoimistoalasta omassa yrityksessään. Jos Sinulla on jotain kehitteillä, kysy ensin Askolta.

Tantrapalveluita on saatavilla edelleen ja erilaisia hoitoja on tarjolla. Koulutusta järjestetään usealla paikkakunnalla ja jos haluat osallistua kursseille omalla paikkakunnalla, niin ehdota sitä.

Askon elämässä oli myös vaihe, jolloin hän asui pääkaupunkiseudulla ja hän työskenteli myös Suomen Europe Fashionin mainosmallina ja Beaty For All Seasonin väri- ja tyylikonsulttina. Tänään Asko tarjoaa myös nuoruuden aktivointia, jossa erilaisin keinoin voidaan hidastaa vanhenemista, tai jopa kääntää se tulevaisuudessa nuorentumiseksi. Konsultaatiossa tulee esille kaikki tarvittavat asiat ja myös olemassa oleva tekniikka nuorentumiseen. Sinä päätät milloin ja mitä otat käyttöösi konsultaation jälkeen.

90-luvun lopussa Asko piti kansalaisopistoissa erilaisia meditaatiopiirejä, jossa voitiin käsitellä myös menneen elämän raskaita tapahtumia pois ja jotka vaikuttivat paljon juuri siihen hetkeen elämässä. Päästiin siis purkamaan menneitä traumoja ja vapautumaan niistä.

AstralTV on myös tuttu paikka ja siellä Asko työskenteli juontajana aivan alusta asti, eli 13.3.2014, jolloin palvelu avattiin MTV 3 kautta Suomeen. Kanava näkyi myös JIM:llä ja HUVI 1:llä. Asko tekee myös edelleen juontotöitä messuilla yms. paikoissa. 

Lisää infoa Askon esittelystä ja blogista

Askon tarinaa voit lukea lisää Askon esittelystä, jossa kuulet lisää kiinnostuksen kohteista ja siitä mitä kaikkea Asko puuhailee.

Numfidea palvelee

Lisätietoa suoraan sivustoilta klikkaamalla  kuvaa.

Rakkauden Paratiisi

Rakkauden ja parisuhteen puolesta. Erilaisia hoitoja ja konsultaatioita sekä kursseja. Tutustu sivuihin ja löydä nautintoa elämääsi.


Tähteläiset -lehti

Kiinnostaako avaruus ja elämä siellä. Vosiko heitä olla mahdollisesti myös täällä? Oletko tuntenut outoja kokemuksia tai kaipaatko toisenlaista elämää. Olisiko Sinulle luontevampaa asua toisenlaisessa maailmassa.


Tantran maailma

Voisiko ihanan seuran hakeminen olla enää tämän helpompaa. Sivustolta löytyy myös tantrista tietoutta, videoita yms. parantamaan seksuaalista elämää.


Mediapalvelut

Taitto- ja erilaiset graafiset työt, mainostoimistopalvelut, lehti-ilmoitukset sekä internetsivujen teko. Tämäkin sivusto on firman omaa käsialaa ...


Verkkokauppa auki 24 h

Voit löytää jotain ihanaa kaupastamme ...

Asko Nummela

Kouluttaja, juontaja, CEO

IX Linja 8
30100 Forssa
040 526 0713
asko@numfidea.fi
www.numfidea.fi

Copyright Numfidea / Asko Nummela 2018