Asko Nummelan blogi

Nuoruuden aktivointi

Miten säilyttää itsemme nuorekkaana ja jopa nuorentua. Säteile ja hehku.

MOi

Nuorekkuus on monelle meistä melko yleinen haave ja silti jotain sellaista, mitä ei oikeasti voi olla olemassa. Ajatellaan, että nyt on menossa vuosisadan huijaus. Silti nuorekkaana pysyminen on lähes jokaisen ihanne pitkin elämää ja ihailemme nuorekkaita henkilöitä.

Paljastan nuorekkuuden salaisuuden KevätFiilis -tapahtumassa 25.3.2018 klo 14.00-14.30 Turussa pitämässäni esitelmässä. Tiedän, että nuorentumiseen liittyy paljon epäilyä.

Vakuutan, etten puhu Sinulle palturia ja vie aikaasi turhan vuoksi. Esitän tieteellisiä argumentteja sanojeni tueksi ja näytän lyhyen kalvosarjan. Kaiken lisäksi minulla on tekniikkaa, josta tulen puhumaan ja näyttämään esitelmässäni.

Nyt meillä on siis kaikilla mahdollisuus nuorentua enemmän tai vähemmän. Tämä riippuu pitkälti Sinusta itsestä ja siitä kuinka tosissaan olet nuorentumisen suhteen. Haluatko todella nuorentua, vai onko se asia, jota haluat, mutta johon et usko.

Tule kuuntelemaan puolen tunnin esitelmäni aiheesta ja se voi muuttaa suhtautumisesi vanhenemiseen ja koko elämään. Vakuutan Sinut, sillä kyse on vain energiasta ja tekniikasta, sekä ripauksesta henkisyyttä. Se ei ole ylivoimasta kenellekään.

Nähdään KevätFiilis -tapahtumassa 25.3.2018 klo 14.00-14.30. Paikkana Taimi ll, Puutarhakatu 21, Turku. Liput 5 € tapahtumaan.

Kouluttajana tunnettu Asko Nummela on pitkän linjan henkinen oppilas ja -tutkija, joka on perehtynyt useisiin erilaisiin ihmismieltä koskeviin asioihin kosmisuuden ja tantrismin avulla. Lisäksi hän on työskennellyt väri- ja tyylikonsulttina, sekä mainosmallina. Asko toimittaa ja kustantaa Tähteläiset -lehteä, sekä toimii erilaisissa juonto- ja koulutustehtävissä.

Asko Nummela
Toimittaja, juontaja, kouluttaja
040 526 0713
asko@numfidea.fi
www.numfidea.fi

Voit myös tilata ajan alla olevasta namiskasta yksityiseen tapaamiseen, jossa kerron nuoruuden aktivoinnista.

Copyright Numfidea / Asko Nummela 2018