raider gern-m

Raider Gern

Viihdealan, viestinnän, tuotannon ja luovan ajattelun ammattilainen

Raider Gern on viihdealan, viestinnän, tuotannon ja luovan ajattelun ammattilainen. Ja kuten hyvin tiedämme myös viihdealalla - mutta niin monella muullakin alalla - tarvitaan tänä päivänä monitaitoista, innovatiivista ajattelua ja osaamista. Raider Gern onkin musiikkiuran ohella kerännyt koulutusta ja käytännön kokemusta viestinnän ammattilaisena, esiintymiskouluttajana, tuottajana ja luennoitsijana. Nyt hän on valmis jakamaan tietoa eteenpäin – myös sinulle.

Tiedä, tunne ja harjoittele - esiintymiskoulutus, luento 2 h / + harjoitus 45 minuuttia. Luento innovatiivisine harjoituksineen sopii niin luennoitsijoille, työssään esiintyville, toimitusjohtajille, yritysjohtajille, esiintyville artisteille, näyttelijöille jne. Pois turha jännitys. Ota selvää, tiedä, tunne ja harjoittele – oikea tie rentoon ja tehokkaaseen esiintymiseen löytyy harjoitusten kautta – tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Luennon hinta: 175 euroa / henkilö / kysy ryhmäalennuksia.

Luovan ajattelun luento - luova ajattelu on kaiken perusta
Erittäin hyvän suosion saanut Luovan ajattelun luento – luova ajattelu on kaiken perusta. Moni meistä unohtaa kiireisellä ja vikkelällä aikakaudella, että luova ajattelu on ihmiselle luonnollinen olotila. Me kaikki osaamme sen luonnostamme, mutta me kaikki emme tiedä, miten luovaa ajattelua voidaan kehittää. Mutta se on mahdollista. Se vaatii hiukan harjoittelua ja opastusta.
Laulaja, näyttelijä, tuottaja Raider Gern luennoi ja opastaa sinut luovan ajattelun salaiseen maailmaan innovatiivisen luennon ja käytännön harjoitusten kautta.

Luennon kesto taukoineen 2 tuntia / harjoitukset 45 minuuttia.
Luennon hinta 125 euroa + kulut / henkilö, sisältäen kahvin ja pienen suolaisen.

Tuottavatko tekstien tekniset asiat ongelmia - asiantuntija auttaa
Olet innostunut kirjoittamaan lehtitekstejä, mutta tekstin tekniset asiat tuottavat ongelmia. Ei hätää - pyydä ammattilainen apuun! Tekstin jälkikäsittely, editointi, asemointi ovat meidän mukavuusaluettamme. Sinä tuotat sisällön, me autamme tekstin julkaisukuntoon saattamisessa. Helppoa, edullista ja käytännöllistä. Nyt jokainen voi olla oman elämänsä toimittaja, kun ammattitaitoinen apulainen auttaa joustavasti.