osta verkkokaupasta

 Suositeltavat linkit

Klikkkaa kuvista sivustoille

Tule tietoiseksi parisuhteessa

Asko Nummela

Asko Nummelan uudet kotisivut tietoisuusvalmennuksest; takaisinpaluun ohjelmasta, tietoisesta parisuhteesta, hoidoista ja meditaatioista.

Valon Auttajat ja matka jatkuu mukavammin

Valon Auttajat 1,96/min

Valon Auttajien sivuilta löydät useita hyviä näkijöitä, meedioita, parantajia ja keskusteluapua. Tutustu sivustoon ja löydä ratkaisuja ongelmiisi.

Takaisinpaluun ohjelma Matka Tähtiin

Matka Tietoiseksi

Matka Tietoiseksi on takaisinpaluun ohjelma heille, jotka tuntevat olevansa muualta kotoisin. Ohjelma on vuosien kehittelyn tulos.

Nuoruuden filosofia

Hyvinvoinnin maailma

Lue nuorennusohjemasta ja hyvinvoinnista lisää Hyvinvointisivustosta  klikkaamalla kuvaa ja voit selvittää nuorentumisen salaisuuden. 

Lotto-Magic tuoteperhe

Lotto-Magic tuotteet

Lotto-Magic tuoteperheeseen kuuluu lottonumeroiden ennustuskirja ja lottonumeroiden ennustuskortit.

Kosmista asiaa ja kursseja

Kosminen maailma

Ufot ja kosminen maailma, sekä ufoihin liittyvät luennot ja kurssit löytyvät kosmisesta maailmasta.  Klikkaa kuvaa ja löydät jotain uutta.

Rakkauden Paratiisi teille kahdelle

Rakkauden Paratiisi

Rakkauden Paratiisin -sivustolla on tarjolla erilaisia hoitoja; kuumakivihoito, tao- ja tantrahierontaa, -hoitoja Klikkaa hoitojen maailmaan kuvan kautta.

Tantran maailma kutsuu

Tantran Maailma

Tantran Maailmasta löydät ideaa ja ymmärrystä parisuhteen nautintoihin ja yhteisiin hetkiin. Voit etsiä myös seuraa sivustolta.

Tähteläiset lehtiä digituotteena

Tähteläiset -lehti

Tunnetko tähtien kaipuun. Onko alkuperäsi kenties tähdistä? Lue lisää Tähteläiset -lehdestä ja selvitä asia. Klikkaa itsesi Tähteläiset -lehden sivuille.

hoitohuone pieni.jpeg

"Vuokraan hoitotilaani hoitajille, tulkitsijoille, näkijöille yms. Katso sivustolta kenelle voit varata aikoja hoitoon, tulkintaan tms."

Asko Nummela